A co my smrtelníci?

Chtěl bych vám zkusit ve zkratce vylíčit, co pro vás v otázce bydlení můžu udělat a ukázat vám, že mi můžete volat klidně ještě v momentě, kdy vlastně netušíte co chcete.

Už od prvotních úvah…

Hypotéku vyřídit umím. Profinancoval jsem už pár stovek milionů a v zásadě to není raketová věda. Umím vám spočítat maximální výši hypotéky u různých bank, umím vám vyjednat lepší sazbu, než kterou najdete v ceníku, umím vás provést celým procesem krok za krokem. To je celé taková tak trochu samozřejmost a moc se tím ani nechlubím, protože to předpokládám víte.

Chtěl bych ale, abyste věděli, že vám můžu začít pomáhat už několik fází předtím. Často už od samotné první úvahy, jestli by to byl dobrý nápad a jestli by to šlo. A někdy vlastně ještě předtím.

  • Můžete mi zavolat v momentě, kdy o nějakém nákupu teprve začínáte uvažovat. Podívám se spolu s vámi na vaše příjmy a výdaje, budeme spolu přemýšlet nad nejbližší i vzdálenější budoucností a řešit, zda několikamilionový nákup vůbec nějak realizovatelný a i kdyby byl, jestli by to byl dobrý nápad.
  • Můžete mi zavolat v momentě, kdy nad nákupem přemýšlíte a řešíte, jaké vlastně mátě možnosti a jak vysoko můžete mířit. Spočítám vám, kam dosáhnete a kdyby to nestačilo, poradím vám, co udělat, aby to třeba za pár měsíců bylo lepší.
  • Můžete mi zavolat v momentě, kdy byste chtěli hrozně něco koupit, ale váš partner, nebo partnerka se bojí čehokoliv většího. Zpracuju vám je.
  • Můžete mi zavolat v momentě, kdy jste rozhodnutí a začínáte řešit kolik použijete vlastních peněz, kolik peněz si budete potřebovat půjčit. Spočítám vám rozdíl mezi jednotlivými variantami a spočítám, jestli opravdu musíte prodat garsonku po dědečkovi anebo jestli by to nešlo udělat i nějak jinak.
  • Můžete mi zavolat i v momentě, kdy o nákupu ještě ani neuvažujete. Protože my i tak můžeme udělat několik málo drobných změn například v tom, na jaký účet vám chodí výplata a jak vypadá vaše daňové přiznání. Těchhle pár drobných změn, které vás dohromady nic nemusí stát, může způsobit, že budete mít výrazně lepší možnosti v momentě, až se k něčemu rozhoupete za pár měsíců, nebo let.
  • Můžete mi zavolat, když nemáte s kým jít na pivo.
  • A samozřejmě mi můžete zavolat taky až té závěrečné fázi kdy jediné co chcete, je vyřídit hypotéku. Udělám vám cenové srovnání, vyplním s vámi papíry a postavím se mezi vás a banku tak, abyste do banky museli až na podpis úvěrových smluv anebo vůbec. Po celou tu dobu taky budu vaším průvodcem, který vás provede procesem, vysvětlí, co se děje a co se bude dít po tom a taky vám budu říkat co máte a co naopak určitě nemáte dělat.

Zkrátka volejte kdykoliv, protože povídání kolem financování bydlení mě dost baví a jsem v tom asi i celkem dobrej.

A co za to chci? Vlastně nic, to je na tom to nejlepší, protože mě za tohle všechno nakonec zaplatí banka. Od vás chci jenom dvě věci. Abyste o mě a mojí pomoci hezky mluvili a abyste mě pozvali na kolaudační večírek. Takhle jednoduché to je.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *